MENÜ











    

    


    

Megyei képek



Link mozilla.org

Az oldal megtekintéséhez a Mozilla Firefox ajánlott!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hírszolgáltatás

Kampány 2010

szdszveszpremmegye: molnar margit szoro Page 1szdszveszpremmegye: szoke <a href=szdszveszpremmegye: szoke laszlo szoro Page 2

Rendezvény

Szabadelvű Klub, Veszprém Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelettel meghívjuk Önt (és kedves családját, barátait, ismerőseit) a 2010. március 25-én (csütörtökön) 17 órakor, a Városi Művelődési Központ fsz. 8. termében „Sajtószabadság Magyarország 2010” címmel tartandó kerekasztal beszélgetésre. Vendégeink lesznek: Dr. Eötvös Pál a MUOSZ elnöke, Tímár János az ORTT tagja, valamint a helyi médiumok képviselői. Az est házigazdája: Molnár Margit Az SZDSZ Veszprém megyei elnöke Részvételére számítunk! Üdvözlettel: a klub szervezői

Könyvajánló



2009. június 5-én mutatta be Pauló Béla Tam-Adél című könyvét az Ünnepi könyvhét keretében a Kossuth Lajos utcai színpadon.

Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek



2009. január 20-án a szerző jelenlétében mutatták be Demszky Gábor Keleti Éden című könyvét az Alexandra Könyváruházban (Balaton Pláza).
Részletek

Megyei videók

Hozzászólások

Országos hírek

Nincs megjeleníthető elem

Tapolcai hírek

Nincs megjeleníthető elem

Szövetség az MDF zászlaja alatt - Bokros Lajos programját támogatják a jelöltek, Farkas Bertalan visszalépett – Napló

2010.02.04. 05:53 | szdszveszpremmegye | Szólj hozzá!

Az MDF zászlaja alatt sorakozott fel a megyében az SZDSZ és a Független Kisgazdapárt is. Farkas Bertalan viszont nem vállal jelöltséget a párt színeiben - tájékoztatta a sajtót az MDF megyei elnöke kedden - Varga Domokos Péter

Kuti Csaba elmondta, a szövetség Bokros Lajos programjának minél szélesebb körű támogatására jött létre. A demokratikus közép gondolatát elfogadók fogtak össze a parlamentbe jutásért, mert a meghatározó pártok programja nem ismert. Az MDF álláspontja szerint a választók iránti tisztességből az lenne a minimum, hogy a pártok mondják meg világosan, mit akarnak csinálni.
A sajtótájékoztatón bemutatkozott mindegyik országgyűlési választókerület egyéni jelöltje.
Az 1. körzetben (Ajka és környéke) Marton József indul. 1990 és '98 között ajkai alpolgármester, majd polgármester is volt.
A 2-es választókerület jelöltje Kulcsár Miklós, az MDF megyei alelnöke, Barnag polgármestere.
A 3-as választókerületben (Pápa és környéke) Farkas Bertalan, az egyetlen magyar űrhajós nem vállalta a jelöltséget, ezért itt Kuti Csaba indul, aki nyolc éven keresztül látta el a megyei közgyűlés elnöki tisztségét.
A 4-es körzetben (Tapolca és Sümeg) Rátosi Ferenc, a Független Kisgazdapárt megyei elnöke indul, aki nyolc éven keresztül töltötte be Sümeg város polgármesteri tisztségét. Az MDF nem juthat a kisgazdapárt sorsára  - szögezte le a politikus.
Az 5-ös választókerületben (Várpalota és környéke) az SZDSZ-es dr. Szőke László indul - mondta el Molnár Margit, a liberális párt megyei elnöke.
A 6-osban (Veszprém nyugat)  Molnár Margit lesz a jelölt.
A 7-es körzetben az MDF állít jelöltet dr. Bense László Erik személyében, aki 12 éve önkormányzati képviselő Veszprémben.
Az egyéni jelöltek szavazólapjain szerepelni fog mindegyik támogató párt neve - válaszolta kérdésünkre Kuti Csaba. Közölte, másfél óráig győzködte Farkas Bertalant, hogy vállalja az MDF színeiben a jelöltséget, de ezt a csatát elvesztette. Egy héttel korábban még biztosra ígérte Farkas Bertalan az indulást, váratlanul lépett vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://szdszveszpremmegye.blog.hu/api/trackback/id/tr811728364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása