MENÜ











    

    


    

Megyei képek



Link mozilla.org

Az oldal megtekintéséhez a Mozilla Firefox ajánlott!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hírszolgáltatás

Kampány 2010

szdszveszpremmegye: molnar margit szoro Page 1szdszveszpremmegye: szoke <a href=szdszveszpremmegye: szoke laszlo szoro Page 2

Rendezvény

Szabadelvű Klub, Veszprém Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelettel meghívjuk Önt (és kedves családját, barátait, ismerőseit) a 2010. március 25-én (csütörtökön) 17 órakor, a Városi Művelődési Központ fsz. 8. termében „Sajtószabadság Magyarország 2010” címmel tartandó kerekasztal beszélgetésre. Vendégeink lesznek: Dr. Eötvös Pál a MUOSZ elnöke, Tímár János az ORTT tagja, valamint a helyi médiumok képviselői. Az est házigazdája: Molnár Margit Az SZDSZ Veszprém megyei elnöke Részvételére számítunk! Üdvözlettel: a klub szervezői

Könyvajánló



2009. június 5-én mutatta be Pauló Béla Tam-Adél című könyvét az Ünnepi könyvhét keretében a Kossuth Lajos utcai színpadon.

Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek



2009. január 20-án a szerző jelenlétében mutatták be Demszky Gábor Keleti Éden című könyvét az Alexandra Könyváruházban (Balaton Pláza).
Részletek

Megyei videók

Hozzászólások

Országos hírek

Nincs megjeleníthető elem

Tapolcai hírek

Nincs megjeleníthető elem

Feljelentést tettünk - horogkereszt a falon

2009.09.15. 21:56 | szdszveszpremmegye | 1 komment

Címkék: veszprém szélsőjobb veszprém megye

Náci jelképek a falon (Napló)

Veszprém – (hgy) – Az SZDSZ megyei szervezete feljelentést tett a rendőrségen, mert ismeretlenek náci horogkeresztet és nyilas-keresztet festettek a városközpontban a Jutasi úti aluljáró falára – közölte tegnap a párt illetékese a Naplóval. Az ügyben a rendőrség tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt indított eljárást – mondta el lapunk érdeklődésére Pálmann László alezredes, a veszprémi kapitányság osztályvezetője.

Átmázolták a falra festett jelképeket (Napló)

Veszprém – (hgy) – eltűntették a Budapest-Jutasi úti aluljáróban a falra festett önkényuralmi jelképeket, a rendőrség nyomoz az ügyben.
Az önkormányzat városüzemeltetési csoportjának munkatársa elmondta, hogy a Naplóból értesültek a rongálásról, utána azonnal intézkedtek. Nem az egész aluljárót, hanem csak a megrongált felületet festették át.
Melich Antal szólt arról is, hogy minden hasonló esetben tesznek feljelentést a rendőrségen. Legutóbb az aluljáró tavaszi kifestése után nem sokkal kellett ismeretlen tettes ellen feljelentést tenniük. (az önkényuralmi jelkép miatt egyébként az SZDSZ megyei szervezet tett feljelentést.)
A csoport munkatársa elmondta, hogy a graffitiseket jellegzetes „kézjegyeikről” lehet felismerni, így ha tetten érnek egy fiatalt, akkor több rongálást is rájuk tud bizonyítani a rendőrség. Melich Antal hozzátette: jelenleg is dolgoznak közhasznú munkában náluk fiatalok, akiknek a büntetésük, hogy az általuk felrajzolt falfirkákat , képeket kell eltűntetniük a közintézmények falairól.

A bejegyzés trackback címe:

https://szdszveszpremmegye.blog.hu/api/trackback/id/tr631385012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhüllő · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.10.02. 16:13:19

Ott nincs bekamerázva minden? Budapesten ilyesmi alig történik, egyszerűen mert kamerával otthonról a tetthelyig lehet követni a delikvenst, majd onnan vissza.
Ha valaki ezt elkerüli, az feltérképezte a várost elég alaposan.
süti beállítások módosítása