MENÜ











    

    


    

Megyei képek



Link mozilla.org

Az oldal megtekintéséhez a Mozilla Firefox ajánlott!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hírszolgáltatás

Kampány 2010

szdszveszpremmegye: molnar margit szoro Page 1szdszveszpremmegye: szoke <a href=szdszveszpremmegye: szoke laszlo szoro Page 2

Rendezvény

Szabadelvű Klub, Veszprém Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelettel meghívjuk Önt (és kedves családját, barátait, ismerőseit) a 2010. március 25-én (csütörtökön) 17 órakor, a Városi Művelődési Központ fsz. 8. termében „Sajtószabadság Magyarország 2010” címmel tartandó kerekasztal beszélgetésre. Vendégeink lesznek: Dr. Eötvös Pál a MUOSZ elnöke, Tímár János az ORTT tagja, valamint a helyi médiumok képviselői. Az est házigazdája: Molnár Margit Az SZDSZ Veszprém megyei elnöke Részvételére számítunk! Üdvözlettel: a klub szervezői

Könyvajánló



2009. június 5-én mutatta be Pauló Béla Tam-Adél című könyvét az Ünnepi könyvhét keretében a Kossuth Lajos utcai színpadon.

Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek



2009. január 20-án a szerző jelenlétében mutatták be Demszky Gábor Keleti Éden című könyvét az Alexandra Könyváruházban (Balaton Pláza).
Részletek

Megyei videók

Hozzászólások

Országos hírek

Nincs megjeleníthető elem

Tapolcai hírek

Nincs megjeleníthető elem

Lakossági fórum a belváros rendezési tervéről

2010.01.17. 10:37 | szdszveszpremmegye | Szólj hozzá!

Címkék: veszprém

Január 14-én a lakossági fórumon sikerült másképpen, szakmai alapokon beszélgetni a belváros megújításáról. A jelenlévők megismerhették a jelenleg az Önkormányzat által elfogadott és a szakma szerint még szóba jöhető alternatív megoldást is. Az utóbbi olyan koncepció, amely hosszú távon rendezné a belváros közlekedési problémáit. A jelenlegi, városvezetés által preferál tervben 20-25%-os módosítás elképzelhető. Abban az esetben, ha az ismertetett új koncepció szerint dolgoznák át a tervet, úgy egy évet csúszna a beruházás kezdete. Ezt a megoldást azonban az itt lakók jobban elfogadnák. A lakosság által választott polgármester, Debreczenyi János és ugyancsak a lakosság által választott Brányi Mária tanácsnok, a Városfejlesztési Bizottság elnöke ezen a fórumon nem tudni miért, nem vettek részt, helyette csak a sajtót tájékoztatták. Azt azonban a városban élők joggal elvárják, hogy vegyék figyelembe az őket megválasztó veszprémiek akaratát.

A bejegyzés trackback címe:

https://szdszveszpremmegye.blog.hu/api/trackback/id/tr491678725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása