MENÜ











    

    


    

Megyei képek



Link mozilla.org

Az oldal megtekintéséhez a Mozilla Firefox ajánlott!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hírszolgáltatás

Kampány 2010

szdszveszpremmegye: molnar margit szoro Page 1szdszveszpremmegye: szoke <a href=szdszveszpremmegye: szoke laszlo szoro Page 2

Rendezvény

Szabadelvű Klub, Veszprém Tisztelt Hölgyem/Uram! Tisztelettel meghívjuk Önt (és kedves családját, barátait, ismerőseit) a 2010. március 25-én (csütörtökön) 17 órakor, a Városi Művelődési Központ fsz. 8. termében „Sajtószabadság Magyarország 2010” címmel tartandó kerekasztal beszélgetésre. Vendégeink lesznek: Dr. Eötvös Pál a MUOSZ elnöke, Tímár János az ORTT tagja, valamint a helyi médiumok képviselői. Az est házigazdája: Molnár Margit Az SZDSZ Veszprém megyei elnöke Részvételére számítunk! Üdvözlettel: a klub szervezői

Könyvajánló



2009. június 5-én mutatta be Pauló Béla Tam-Adél című könyvét az Ünnepi könyvhét keretében a Kossuth Lajos utcai színpadon.

Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek



2009. január 20-án a szerző jelenlétében mutatták be Demszky Gábor Keleti Éden című könyvét az Alexandra Könyváruházban (Balaton Pláza).
Részletek

Megyei videók

Hozzászólások

Országos hírek

Nincs megjeleníthető elem

Tapolcai hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fodor: Kevesen fizetnek sokat!

2009.01.29. 15:26 | szdszveszpremmegye | Szólj hozzá!

Címkék: kormány fodor válság adó választmányi ülés veszprém megye

Veszprém - Mi, liberálisok hiszünk abban, hogy Magyarországon félre kell tenni a kicsinyes, személyeskedő vitákat, mert ez nem szolgálja az ország érdekeit.

Az SZDSZ elnöke mondta ezt tegnap veszprémi sajtótájékoztatóján.

Fodor Gábor kifejtette, mind a Fidesznek, mind a szocialistáknak el kell gondolkodni azon, hogy a köztük megnyilvánuló gyűlölet árt hazánknak. Meg kell találni azokat a pontokat, melyekben a parlamenti pártok együtt tudnak fellépni, közös platformot tudnak kialakítani.
A pártelnök kifejtette az SZDSZ álláspontját arról is, milyen válságmenedzselő intézkedéseket tartanak szükségesnek. Mindenekelőtt az állam költségeinek csökkentését, elsősorban az állami újraelosztás területén. Ez nálunk körülbelül ötven százalék, míg az unióban ez negyven százalék tájékán mozog.

Túl sok mindennel foglalkozik az állam, túl sok minden megy rajta keresztül, ráadásul ezt a funkcióját nem végzi el jól.

Szétaprózott az önkormányzati rendszer, normális mértéken felüli az önkormányzati és parlamenti képviselők létszáma, rosszul, a rászorultsági elvet figyelmen kívül hagyva működik a szociálpolitikai rendszer - említett néhány példát a pártelnök.
Kérdésre válaszolva elmondta, az SZDSZ régóta javasolja az adóterhek átcsoportosítását, mert nem tartható fenn az az állapot, hogy kevesen fizetnek sokat . A liberálisok adónövelést nem támogatnak, mert ez olyan irányba lökné el a politikát, hogy megspóroljon a költségcsökkentés területén fontos lépéseket.

Összeállította: Varga Domokos Péter ; Forrás: www.naplo-online.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szdszveszpremmegye.blog.hu/api/trackback/id/tr24910384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása